Slide 2
THE TOUCH
Welkom bij Restaurant The Touch, waar culinaire verfijning en hartelijke gastvrijheid samenkomen. Voorheen bekend als restaurant de Waterman, zijn we nu een trotse toevoeging aan Waterman Culinair.




KOUDE VOORGERECHTEN
CARPACCIO16,00
PESTO – PARMEZAAN – PITTEN – RUCOLA
GARNALEN15,75
HOLLANDSE GARNALEN – GEBAKKEN GAMBA – GRANNY SMITH
GEITENKAAS15,50
GEGRATINEERD – PASTLICAN EZMESI – SALADE
STEAKTARTAAR14,75
RUND – CRUMBLED SPEK – AUGURKENSCHUIM
WARME VOORGERECHTEN
BRESSE KIP15,75
RAGOUT – KROKANTJE – ROMIG
GAMBA’S PIL PIL14,75
KNOFLOOKOLIE – RODE PEPER – PITTIG
LASAGNE12,50
AARDAPPEL – COURGETTE – AUBERGINE – PAPRIKA
SOEP VAN DE MEESTER12,00
WATERKERS – ZALM – CRÈME FRAICHE
THE TOUCH26.50 p.p.
COMBINATIE VAN 6 GERECHTJES – VIS & VLEES
GESERVEERD VANAF 2 PERSONEN
HOOFDGERECHTEN
3-GANGEN SURPRISEMENU55,50
COTE DE BOEUF54,50
550 GRAM -– GROENTENLASAGNE – PEPER- EN RODEWIJNSAUS
KALFSOESTER30,50
RODEWIJN JUS - ZOMERGROENTEN
NOORDZEE ZEETONG55,00
600 GRAM – ROOMBOTER – FRISSE SALADE
ROULEAU VAN VARKENSHAAS28,75
UI – CHAMPIGNON – PAPRIKA – COURGETTE – SPINAZIE – AARDAPPELEN
TORTELLINI21,50
PADDENSTOELEN – TRUFFEL – PARMEZAAN
TOURNEDOS35,00
OSSENHAAS – PEPERSAUS – CHAMPIGNON – UI
ZALMROL28,75
OVENGEGAARD – ROMIGE PREI – HOLLANDAISESAUS
ZEEDUIVEL31,50
LAMSOREN – COCKELS – HOLLANDAISESAUS
SUPPLEMENTEN
FRIET5,50
FRIET7,75
MET TRUFFELMAYONAISE & PARMEZAAN
PETERSAUS3,50
RODEWIJNSAUS3,50
NAGERECHTEN
CHEFS DESSERT VAN DE WEEK12,50
COUPE “THE TOUCH”11,50
3 SOORTEN HUISGEMAAKT SORBET IJS – GEMARINEERD FRUIT - SLAGROOM
KAASPLANK14,50
KAASASSORTIMENT – BIJPASSEND GARNITUUR TIP:
KOPKE PORT 10, 20, 30 OF 40 JAAR
SPECIAL COFFEES & DIGESTIEF
BRABANTSE KOFFIE8,50
SCHROBBELER - SLAGROOM
FRENCH COFFEE8,00
COINTREAU
IRISH COFFEE8,00
JAMESON
ITALIAN COFFEE8,00
AMARETTO
SPANISH COFFEE8,00
“43”